Tânărul de 21 de ani, victimă a accidentului de la Rusu Bârgăului, transferat la Cluj! E în comă indusă

Tânărul de 21 de ani, pasager în autoturismul implicat în accidentul rutier din localitatea Rusu Bârgăului, care în data de 20.04.2020 a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu multiple fracturi, traumatisme și cu suspiciune de disecție traumatică a aortei toracice, a fost transferat în cursul nopții de 20/21.04.2020, cu o ambulanță cu medic, la Secția Clinică ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Pacientul se află în continuare în comă indusă, fiind intubat și ventilat mecanic.

***

A doua zi de Paşti un accident grav a avut loc la Rusu Bârgăului. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, a decedat,după ce a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu un cap de pod. Pompierii militari care încadrează echipajele de descarcerare au procedat la decopertarea totală a autoturismul pentru a extrage victimele.

Pasagerul din dreapta a fost extras conștient, prezenta multiple traumatisme și a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

Conducătorul auto a fost extras în stop cardiorespirator, imediat a fost început protocolul de resuscitare însă, din pacate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5