Târgul Artelor vă așteaptă joi și vineri, începând cu ora 10.00, în Pasajul Artelor din Bistriţa

sursa: CCI BN

Cea de a cincea ediție a școlii de vară pentru elevi, organizată de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în cadrul proiectulului Centrul Europe Direct Bistrița, și Liceul de Arte „Corneliu Baba” Bistrița are loc în perioada 20 – 27 august 2018. Activitățile, organizate în parteneriat cu Asociația de părinți „Cornelius Art” și Clubul Lions Bistrița, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bistrița, cuprind ateliere de creație și sesiuni educaționale pentru elevii liceului gazdă și pentru elevii oaspeți din cadrul Liceului Teoretic „Principesa Natalia Dadiani” din Chișinău, și vor culmina cu o nouă ediție a Târgului Artelor, în zilele de 23 și 24 august 2018. 

Luând forma unui șir de ateliere educaționale și de creație pentru copiii din Bistrița și Republica Moldova, găzduiți de Liceul de Arte „Corneliu Baba” Bistrița, școala de vară  cuprinde și în acest an activități dedicate devoltării competențelor în domeniul creativității,  antreprenoriatului de artă și vânzărilor, precum și Târgul Artelor, în cadrul căruia elevii vor putea să prezinte vizitatorilor produsele realizate de aceștia în urma activităților creative desfășurate cu sprijinul experților din cadrul Liceului de Arte.

Activitățile au debutat la 20 august, cu ateliere de creație organizate la liceul gazdă, și au continuat în zielele de 21 și 22 cu sesiuni de inițiere în domeniul antreprenoriatului și marketingului în artă, organizate la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, sub îndrumarea experimentatului lector Emilia Morariu.

Punctul culminant al ediției din acest an este reprezentant de Târgul Artelor, organizat în perioada 23-24 august, între orele 10.00 – 17.00, pe Pasajul Artelor (Strada Spiru Haret). În cadrul evenimentului, elevii participanți își vor prezenta publicului creațiile realizate în cadrul atelierelor și vor încerca să își demonstreze competențele antreprenoriale și de marketing dobândite în cadrul sesiunilor educative. Creațiile vor putea fi admirate de vizitatori, iar o parte dintre acestea vor putea fi achiziționate în baza unor sponsorizări pentru Asociația „Cornelius Art” Bistrița, menite să sprijine tinerii artiști liceeni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]