Târgul de Crăciun Ecoprovocarea, la Liceul Tehnologic Agricol Bistriţa

Miercuri 21 decembrie 2016, la scoala noastra s-a organizat primul targ, din cadrul concursului national ECOPROVOCAREA.
La acest eveniment au participat elevii si profesorii liceului si a constat in schimbul de carti si de jucarii aflate in stare buna, contra unor cantitati de deseuri reciclabile. Elevii au adus de acasa carti de literatura si jucarii in stare buna de functionare si si-au schimbat intre ei aceste obiecte sau au dat la schimb carti si jucarii contra unor sticle de PET. Activitatea a avut un real succes deoarece elevii au fost incantati de initiativa colegilor organizatori.
Echipa Ecoprovocarea a liceului, a fost formata din elevii : Mihut Catalin, Koblicka Daniel, Oltean Diana, Cozma Bianca, Somesan Ramona, Danci Dumitru coordonata de prof. Liliana Veres.
Aceasta activitate a avut ca scop planificarea, organizarea si desfasurarea de activitati practice de protectie a mediului, tinand cont de cele cinci categorii de concurs: plantari, reciclare, igienizare, ingrijire de spatii verzi si targuri tematice.
Pentru fiecare sectiune scoala noastra are inscrisa in concurs o echipa care urmeaza sa deruleze activitati specifice categoriei de concurs.
Echipa de proiect care a organizat Targul de Craciun - Ecoprovocarea, este inscrisa in concurs la categoria “Targuri tematice”.
Asteptam cu nerabdare derularea si celorlalte activitati din cadrul proiectului.
Elena Mihaela

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]