Târgul de nunţi Wedding Land, la Pensiunea Terra. Oferte pentru nunţi de vis

Timp de trei zile, precum la nunţile împărăteşti, Pensiunea Terra din Bistriţa va fi gazda celei de-a VII-a ediţii a Târgului de nunţi. La evenimentul organizat exemplar şi-a adus contribuţia Loredana Pop, cunoscută de prieteni Geea, aşa cum se numeşte şi firma pe care o conduce – Geea Sposa, din Cluj-Napoca, o tânără cu fapte mari încă din urmă cu aproximativ 16 ani în domeniu.
La acest târg sunt prezente cele mai renumite firme din judeţul nostru, şi nu numai, cu produse expuse cu mare gingăşie pentru tinerii prezenţi.
Loredana Pop: „În primul rând, mulţumesc tuturor celor prezenţi la acest târg de nunţi, în mod special expozanţilor, care şi-au pregătit încă din timp acest eveniment. Suntem încă de la prima ediţie prezenţi la Bistriţa, preluând noi să organizăm acest târg în urmă cu trei ani. Cu acest prilej, invităm tinerii miri să-şi organizeze nunta mult visată într-un mod plăcut, vizitându-ne, unde ofertele sunt pe placul lor, cu o diversitate de produse. În final am un mesaj pentru tinerele mirese, mesaj care stă scris pe eticheta rochiei de mireasă „Să fie pentru ultima dată”, adică să se căsătorească o singură dată în viaţă, dovadă că am mână bună şi nu am avut despărţiri din cei care mi-au călcat pragul firmei.
În cadrul târgului participanții vor găsi o gamă foarte variată de servicii, începând de la invitații pentru nuntă, la rochii de mirese sau servicii foto/video și decorațiuni.
Firmele expozante din cadrul târgului sunt: Salon Geea Sposa Cluj-Napoca, Cofetăria Cristina, By Laura, Bijuteria Quartz, Pasha Men’s Wear, Venliana Foto-Video, TBZ Cards Distribution, Indigo Cards, Pirotechnic, Gelateria Amelia, White Boutique, Mărturii de nuntă și botez Mureș X&G, Colors Cocktail Events, Florăria Casa cu Flori, Bijuteria Zahav Jewely, Salon Elegance și Monsier Bartender.
Evenimentul se va desfășura după programul: vineri 17 februarie, între orele 12.00 – 19.00, sâmbătă 18 februarie între 10.00 și 19.00, iar duminică 19 februarie între 11.00 și 18.00.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]