Telefon sustras la ştrand! O adolescentă din Vişeu de Sus, cercetată pentru furt

Jandarmii care execută misiuni de menţinere în zona complexului de agrement Băile Figa au intervenit, duminică după-amiază, pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două persoane de sex feminin. Una dintre acestea, o acuza pe cealaltă că i-a sustras telefonul mobil.

„Jandarmii au intervenit pentru a calma spriritele, cele două femei fiind întrebate despre cauza conflictului, după care s-a trecut la verificarea bagajelor pentru a se stabili dacă acuzele sunt reale.
După verificări, s-a constatat că numita D. M. de 17 ani din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, avea în bagaje un telefon marca Samsung Galaxy Ace 4, de culoare alb, cu husă de protecţie roz, care aparţinea de fapt numitei A. S. de 32 de ani din Şeica Mare, judeţul Sibiu.
Cele două femei au fost conduse la poliţie, iar pe numele fetei de 17 ani, jandarmii au întocmit actele de constatare şi sesizare pentru infracţiunea de furt, care vor fi înaintate Poliţiei oraşului Beclean, pentru continuarea cercetărilor”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

.

Comentarii

17/08/15 13:30
cătă

Mda, semnat maior georgeta căşvan; Ferească Sfântul, in 2011, era locotenet dupa cum arata si articolele de presa, incadrata fiind din sursa externa, peste 4 ani este maior, a fost ranita in misiuni externe de a avansat asa de repede, sau cum se fac angajarile si avansarile la Jandarmeria Bistriţa??

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]