Televiziunea Română a căutat Vedeta populară la Bistriţa. În curând, Iuliana Tudor şi Elise Stan vă invită la sezonul al treilea al celui mai mare talent-show de folclor din România

Iuliana Tudor şi echipa emisiunii Vedeta populară de la TVR 1 organizează preselecţii pentru sezonul al treilea al celui mai mare talent-show de folclor din România.
Tineri talentaţi ce au la activ trofee de festivaluri, dar şi rapsozi ai satului sau oameni care au cu totul alte preocupări care au urcat pentru prima dată pe scenă, au fost prezenţi la preselecţia de la Bistriţa. Alături de regizorul emisiunii, a fost prezentă îndrăgita realizatoare Elise Stan, talentele fiind urmărite îndeaproape şi de artista Cornelia Ardelean şi scriitorul Menuţ Maximinian. Mulţime de talente au urcat pe scena Centrului Cultural Dacia, printre cei pe care i-am văzut numărându-se Cristina Scurtu, din Năsăud, Vlăduţ Sărmaş (pentru a doua oară la „Vedeta populară”), Anamaria Marti, Alexandra Buburuzan, dar şi doamnele de la „Flori Dumitrene”. Mai amintim pe Dorin Rus – Agrieş, Mircea Lăcătuş – Piatra, Nazarica Gavrilaş, Irina Cojoc, Teodora Simionca, Vasile Griga – Bârgău şi lista poate continua cu concurenţi din Cluj, Sălaj, Mureş.
În culise am văzut-o şi pe Lenuţa Purja, care a făcut impresie bună în sezonul doi al emisiunii.
Se caută cei mai buni interpreţi de muzică populară, pe care echipa emisiunii Vedeta populară merge să îi întâlnească în şapte regiuni folclorice ale României. „Arată-ne că ştii folclor, că ai voce şi dorinţa de a face publicul să vibreze la muzica ta şi poţi câştiga marele premiu de 100.000 lei al emisiunii Vedeta populară!”, îi invită Iuliana Tudor pe toţi cei care doresc să îşi facă numele, vocea şi talentul cunoscute. Oraşele în care au loc preselecţiile sunt: Târgu Jiu, Alba Iulia, Bistriţa, Timişoara, Suceava, Tulcea şi Bucureşti. „Fie că eşti începător sau ai deja experienţa scenei, dacă ştii că vocea ta merită să fie ascultată de o ţară întreagă şi vrei să fii vedetă, vino să te cunoaştem!”, îi îndeamnă Iuliana Tudor pe cei care vor să urmeze un drum în muzica populară.
Pentru sezonul al doilea al showului de folclor Iuliana Tudor şi Elise Stan, împreună cu echipa emisiunii Vedeta Populară de la TVR au selectat şi pe bistriţenii Violeta Todoran de la Ansamblul Doiniţa, susţinută de Cornelia Ardelean Archiudean, Larisa Bosbici ( susţinută de Saveta Bogdan), Vlad Sărmaş ( susţinut de Alexandru Pugna) şi Lenuţa Purja, cu Teodora şi Sergiu Purja.
În prima ediţie, printre participanţi s-a aflat şi Sabina Leonte, de loc din Leşu, stabilită în Oradea, care a fost susţinută de Maria Butaciu şi o doamnă de 80 de ani din Sângeorz Băi, susţinută de Saveta Bogdan.
Prima ediţie a concursului a fost câştigată de Alexandra Chira, din Sălaj, iar ediţia a doua de Cătălina Rotaru din Suceava.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5