Tenis de masă. Bronz la Mondiale pentru echipele de juniori, cu Tania Plăian şi antrenorul Marian Filipaş

Echipele de juniori şi junioare au obţinut două medalii de bronz la Campionatul Mondial de Tenis de Masă pentru Juniori de la Riva del Garda!

România a fost  reprezentată de Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Tania Plăian, Dragoş Oprea, Cristian Pletea, Rares Şipoş, Florin Spelbuş şi de antrenorii Mădălin Ionaşcu, Petre Arnăutu, Alexandru Gheorghe, Marian Filipaş.

Pentru fete, este a 6-a medalie pe echipe şi a 13-a în total (1 aur, 1 argint, 9 1/2 bronz), iar pentru băieţi este prima medalie din istoria Campionatului, ajuns anul acesta la a XV-a ediţie.

Junioarele au învins în faza grupelor echipele Taipei şi Cehia, apoi echipa Germaniei, în sferturile de finală. în semifinale, au întâlnit echipa Chinei, scor 0-3.

Juniorii au învins în faza grupelor echipele Coreea de Sud şi Suedia, apoi echipa USA, în sferturile de finală. În semifinale, au întâlnit echipa Chinei, scor 0-3.

În semifinale, atât la fete, cât şi la băieţi, România a fost singura echipă non-asiatică, celelalte trei echipe fiind China, Japonia şi Coreea de Sud.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]