Tenis de masă: Patru juniori bistriţeni, pe podium la Campionatul Naţional

În acest sfârşit de săptămână, la Dumbrăvița a avut loc Campionatul Național Individual al Juniorilor II. La întreceri au participat 65 de băieți și 74 de fete, potrivit Federației Românde de Tenis de Masă.

Pe podium au urcat și doi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Astfel, în competiția de simplu a băieților, Emanuel Cocinschi s-a clasat pe locul 3, alături de Alexandru Feraru de la CS Pristavu Câmpulung, campion național fiind Emir Culpedin de la Farul Constanța, în timp ce pe locul 2 s-a clasat Darius Movileanu de la CSA Steaua București.

La fete, campionaă națională este Elena Yaharia de la Farul Constanța, urmată de Irina Rus de la CSM Cluj-Napoca, Ioana Sîngeoryan de la LPS Bistrița fiind pe a treia treaptă a podiumului, alături de Ana Cristina Barbu de la CSS Slatina.

În probele de dublu, Emanuel Cocinschi a obținut medalia de argint, alături de Bogdan Iacob de la Pristavu Câmpulung, în timp ce perechea Mihai Roșca/Oroszlan Richard de la LPS Bistrița au obținut locul 3.

         La dublu fete, Ioana Sângeorzan a cucerit tot bronzul, alături de Ungvari Evelyn  de la CSS Tg. Mureș.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]