Teren sintetic inaugurat la Lechința. Romeo Florian: Încununează investițiile în sport!

Autoritățile locale au inaugurat la Liceul Tehnologic Lechința un teren de fotbal cu gazon sintetic și dotat cu instalație de iluminat nocturn. Investiția, care se ridică la aproximativ 250.000 de lei, a fost realizată din bugetul local al comunei.

Primarul comunei Lechința, Romeo Florian, le-a transmis copiilor să facă sport cât mai mult pentru un stil de viață sănătos.”Acest teren sintetic încununează practic obiectivele de investiții pentru sport realizate în Lechința, după arena cu gazon natural și sala de sport”, a spus Romeo Florian, în cadrul evenimentului.

Pe teren vor avea acces elevii în timpul orelor, iar în restul zilei, dacă există solicitări, acesta va putea fi închiriat în baza unei hotărâri pe care o va emite Consiliul de Administrație al liceului.

Momentul festiv a fost inclus în cadrul Lunii Olimpice, organizată de organizată de Cercul ”Citius, Altius, Fortius” Lechința și coordonate de prof. Alexandru Gherman, inclusiv un meci de fotbal între elevi. De altfel, pe data de 23 iunie se celebrează pe intreg mapamondul „Ziua Olimpică”, dată la care a fost înființat Comitetul Internațional Olimpic, în anul 1894.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]