Tibi Uşeriu a câştigat, pentru a doua oară, Arctic Ultra 6633, cel mai greu maraton din lume

Tibi a câştigat şi anul acesta. A reuşit să facă imposibilul posibil, scrie Tăşuleasa Social.  Aceasta este descrierea unei săptămâni şi a celui mai greu maraton din lume câştigat de Tibi Uşeriu, pentru a doua oară consecutiv.         

        Bistriţeanul a părut de neoprit în această cursă,  care a început în 10 martie şi pe care a dominat-o de la un capăt la altul, pe parcursul celor 566 kilometri. A avut de înfruntat temperaturi extrem de scăzute, ninsori puternice şi vânt, iar ultima porţiune a fost cu atât mai dificilă, pentru că avea deja degerături la picioare. 

Tibi Uşeriu a fost singurul român care s-a înscris în această cursă, la care au participat 24 de concurenți, 18 alegând traseul maxim de 350 mile, adică de peste 560 kilometri. 

 ***

"Oameni dragi, oameni frumoşi, am trăit împreună o săptămână incredibilă. A fost o săptămână despre Tibi, dar a fost şi o saptămână despre fiecare din noi. Am pornit la drum fără să ne cunoaştem şi, treptat, am ajuns să fim o conştiinţă colectivă care pulsează la unison pentru un prieten drag, care aleargă pentru noi. A fost o armonie perfecta, am rezonat unii cu altii ca un diapazon uriaş. Tibi este un model, dar ideea este să rămânem cu ceva după toată nebunia asta frumoasă. Am aflat că putem dărui şi că putem face multe împreună. Cu acestea vom rămâne şi după ce cursa s-a terminat, pentru că de fapt cursa nu se termină niciodată. Orice final este un nou început şi povestea nu se termină, povestea merge mai departe.

Tibi a cistigat si anul acesta. A reusit sa faca imposibilul posibil.

Nu-s cuvinte destule pentru a va multumi pentru sustinerea voastră", transmite Tăşuleasa Social tuturor celor care au fost alături de Tiberiu Uşeriu măcar cu un gând bun.

***

"Bistrițeanul nostru pare de neoprit în această cursă și prin acest lucru face cinste României și județului Bistrița-Năsăud!", a transmis, încă dinaintea încheierii ultramaratonul, preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]