Timp de o săptămână, jandarmii vor fi în mijlocul comunităţii în municipiul Bistriţa şi cele trei oraşe. Ziua Jandarmeriei Române, marcată printr-un ceremonial militar!

          Activităţile dedicate Zilei Jandarmeriei Române destinate publicului larg, sunt organizate şi în acest an la Bistriţa dar şi în localităţile Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi.

 Acestea debutează miercuri 27 martie a.c., cu un Punct de Informare în oraşul Beclean, unde toţi cei interesaţi de activitatea jandarmilor vor putea să îi întâlnească în parcul din zona centrală a oraşului, între orele 11.00-14.00.

Vor fi expuse la faţa locului materiale aflate în dotarea jandarmilor care sunt folosite în misiuni. Iubitorii muntelui vor putea vedea şi materialele specifice folosite de aceştia în misiunile din mediul montan executate de Jandarmeria Montană Rodna şi Piatra Fîntînele.

Puncte de Informare vor fi organizate şi la Bistriţa, vineri 29 martie a.c., între orele 11.00-14.00, când jandarmii vor fi prezenţi în zona BIG, luni, 1 aprilie a.c. la Năsăud în curtea Colegiului Naţional George Coşbuc, respectiv marţi, 2 aprilie a.c. în localitatea Sângeorz-Băi, în curtea şcolii generale din localitate.

            Joi, 28 martie a.c., va fi organizată Cupa Presei la Tir, activitate informală care este dedicată reprezentanţilor mass-media, ca o încununare a colaborării cu instituţia Jandarmeriei în ultimul an.

         Punctul culminant al activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române la Bistriţa, va fi miercuri 3 aprilie 2019, de la ora 12.00, pe Pietonalul Liviu Rebreanu. La împlinirea a 169 de ani de la înfiinţarea acestei arme, veţi putea asista la un ceremonial militar specific, veţi putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului.

La toate aceste activităţi vor fi prezenţi şi câinii de serviciu ai jandarmilor bistriţeni a căror exerciţii constituie mereu un punct de atracţie pentru vizitatorii de toate vârstele.

          Vă aşteptăm alături de noi!

 

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]