Tineretul Național Liberal: Îi invităm pe tineri să se înscrie în programul “Descoperă Europa”. 750 tineri din România pot călători gratis în Uniunea Europeană

Florin Moldovan - Preşedinte TNL Bistriţa-Năsăud / Consilier Judeţean PNL

Tineretul Național Liberal îi invită pe toți tinerii care au 18 ani să se înscrie în programul “Descoperă Europa”, lansat zilele trecute. Mai exact, prin acest program, acești tineri pot beneficia de un abonament de tren gratuit de până la 30 de zile cu care să călătorească în Uniunea Europeană în această vară. Aproximativ 15.000 de tineri din UE vor primi un permis gratuit de călătorie prin Programul „Descoperă Europa” și aproximativ 750 dintre beneficiari vor fi din România. Călătoria trebuie să aibă loc în perioada 9 iulie - 30 septembrie 2018 și să cuprindă minimum o destinație din altă țară decât țara în care  se începe călătoria și maximum 4 țări în plus față de țara din care se pornește. Înscrierile pentru a beneficia de un permis de călătorie prin Programul „Descoperă Europa” se fac în perioada 12 - 26 iunie 2018, pe platforma online de înscrieri http://europa.eu/youth/discoverEU_ro , unde puteți găsi și condițiile de înscriere. 

Programul a fost inclus în bugetul Uniunii Europene de către europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan - negociator-șef al Bugetului UE pentru 2018 - și are o valoare de 12 milioane de euro. “Descoperă Europa” va continua și după 2020: Comisia Europeană a recunoscut potențialul acestui proiect și a propus în noul buget multianual 2021 - 2027 alocarea a 700 de milioane de euro pentru acesta. Programul reprezintă o oportunitate pentru tinerii din România, nu doar pentru că le oferă posibilitatea descoperirii unor noi locuri și experiențe, dar și pentru că acest tip de călătorii ajută la dezvoltarea creativității și a încrederii în sine.

 

.

Comentarii

19/06/18 11:53
observator

Daca-mi dati si bani de drum si sejur... ma inscriu si io... !
Cine credeti ca se vor inscrie, altii... decat tot aia care au bani , ca "amaratii " care abia-si fac studiile ... nici nu se gandesc la asa ceva .

21/06/18 11:53
observator

Astea-s " manareli " ... pentru aia cu bani !

26/06/18 10:12
observator

Pai domnilor politruci, este foarte bine ca totusi ii ajutati pe tinerii nostri sa poata "pleca pe usa din dos " ... sa paraseasca tzara cat vad cu ochii, deoarece aici degeaba fac scoala ( pe banii publici bine-nteles ) ca efectiv nu-si gasesc nici un loc de munca, nici un viitor, nici o ocupatie ! Aici, vine totul " dinafara" ... toata plusvaloarea este lasata in mana strainilor si noi, acest popor, trebuie sa " crapam " ... sa " ne spanzuram " ... sa " disparem " de pe fata pamantului mai mult ca sigur !
Scuzati-ma, dar nu pot sa zic decat ... " Stup. id People " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]