Tinerii social-democraţi au un nou lider, pe Gabriel Petrea. Bogdan Ivan: Scopul nostru este de a găsi soluţii pentru tinerii din România

Gabriel Petrea este noul preşedinte al Tineretului Social Democrat, acesta fiind ales sâmbătă, în cadrul Congresului organizaţiei de tineret a PSD.  Pentru funcţia de preşedinte TSD a mai candidat deputatul Gabriela Podaşcă. Gabriel Petrea, care a deţinut funcţia de secretar general al TSD, a obţinut 801 voturi, iar Gabriela Podaşcă 189 de voturi. 

La Congresul TSD a particopat şi o delegaţie a organizaţiei din Bistriţa-Năsăud. Liderul TSD BN, Bogdan Ivan, a ţinut să-i ureze succes preşedintelui Gabi Petrea, precizând că echipa de la Bistriţa îi va fi alături, într-o construcție serioasă de stânga, „care va avea puterea să schimbe faţa acestei ţări”. Bogdan Ivan i-a felicitat şi pe Gabriela Podaşcă şi Andrei Tinu(care s-a retras ulterior), pentru curajul de a intra în această competiție.

         „Felicitări Gabriel Petrea! TSD-ul este cea mai importantă forță politică din România. Cu toate că e important, acest lucru nu e suficient! Cred că înainte de toate scopul nostru este cel de a găsi soluții pentru tinerii din Romania care nu au nevoie de un "ajutor", ci au nevoie de un mediu social şi economic stabil care să le permită sa aibă șansa la o viață decentă.

Noi am venit în TSD ca să punem umărul, cu tot ce ne pricepem, ca țara în care ne-am născut să se dezvolte! Cred în asta, cred în colegii mei şi în oameni şi știu că țara noastră şi toți românii merită mai mult.

Acesta trebuie să fie scopul nostru şi sper că în perioada următoare vom putea genera proiecte concrete prin care tinerii din România să se bucure de aceleași șanse cu cei din vestul Europei! Bunăstarea oamenilor nu trebuie să mai fie un vis, ci să devină o realitate”, a transmis liderul TSD BN, Bogdan Ivan, la finalul Congresului TSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5