Tinerii social-democraţii au început o campanie de donare de sânge. Radu Moldovan şi Cristian Niculae, exemple pentru colegii bistriţeni

         România se confruntă cu o mare criza de sânge! Alături de colegii mei din TSD am început o campanie de donare de sânge, în care vor fi angrenați colegii cărora sănătatea le permite să facă acest gest, anunţă liderul judeţean, Bogdan Ivan.

         În prima zi, s-au alăturat acestei campanii o parte dintre seniori, şi anume președintele Consiliului Județean -  Emil Radu Moldovan, viceprimarul municipiului Bistrița -  Cristian Niculae și primarul comunei Maieru - Vasile Borș.

„Fiecare dintre voi puteți salva o viață printr-un gest care nu costă nimic, la Centrul de Transfuzii din Bistrița, de pe Str. Nicolae Bălcescu Nr.11A 0363401801. Felicitări colegilor care azi au donat sânge, dar și celor care vor face acest lucru zilele următoare!”, transmite preşedintele TSD BN, Bogdan Ivan. 

.

Comentarii

08/08/18 08:45
Marius Nicolae Pop

Foarte frumos! De -acum fiecare partid, la rand, la donare de sange! Asa se poate realiza in mod nemijlocit, apropierea de electorat. Dupa aceea, ONG-urile, Fundatiile, intreprinderile... Astfel, nu vom mai avea probleme cu sangele! Cu respect, Dr.MNPop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]