ACD B-N, la momentul adevărului

Ţintean: Nu se pune problema desfiinţării. Cred că putem depăşi poticnelile

Deşi abia a luat fiinţă oficial, USL B-N, mai exact, jumătatea USL, respectiv ACD se confruntă deja cu un conflict intern.

Conservatorii, care fac parte din alianţa cu liberalii, alianţă care, la rândul ei, a format împreuna cu social-democraţii USL, impută probleme de comunicare. La rândul lor, liberalii le cer mai multă implicare, mai direct, să se prezinte la întâlnirile convocate.

Vineri, în cadrul conferinţe de presă, liderul judeţean PNL B-N, deputatul Ioan Ţintean a vorbit despre fisurile care există în cadrul ACD B-N.

,,Nu am avut discuţii la nivel judeţean cu cei din PC de aproape două luni, pentru că de fiecare dată când i-am solicitat, nu s-au prezentat la nicio întâlnire. Aştept să îşi numească o conducere. Acum au înţeles că au interimat, şi după aceea vom relua contactele. Până la această dată, nu am nicio propunere din partea domniilor lor cu privire la mersul înainte al lucrurilor.

Eu, personal, nu îi înţeleg şi nu ştiu ce îşi doresc dânşii sau ce cred că pot obţine dacă merg singuri în alegeri. Aici e singura problemă”, a afirmat Ioan Ţintean.

Întrebat dacă se pune problema desfiinţării ACD la nivel judeţean, Ţintean a negat acest lucru şi a dat asigurări că lucrurile vor reveni pe un făgaş normal, doar că le cere colegilor din PC să fie mai activi, în ceea ce priveşte prezenţa în teritoriu.

,,Deocamdată, nu se pune problema desfiinţării ACD-ului, pentru că trebuie să mergem înainte, să găsim pârghiile care ne unesc. Se negociază, şi prin negocieri, cred că putem depăşi poticnelile. Aş fi preferat ca în judeţ, PC să fie mai activ, să fie alături de noi, şi atunci când îi solicităm, să ne putem aşeza la masă, să analizăm lucrurile în fiecare parte, că practic, la acest lucru, se rezumă toată treaba”, a menţionat liderul PNL B-N.

Opinia este împărtăşită şi de vicepreşedintele PNL B-N Stelian Dolha, care l-a invitat pe Ionel Tompa, preşedintele de onoare al PC B-N, pe teren, alături de el, şi de colegul de la PSD, Daniel Suciu.

,,Acolo unde PC are organizaţie şi birou politic în teritoriu, lucrurile funcţionează, şi aici fac o paranteză şi îl invit şi pe domnul Tompa, în teritoriu, chiar de săptămâna viitoare, de luni, să vină să vadă că lucrurile se mişcă, şi că realitatea este alta, şi că facem cunoscut acest protocol al USL”, a adăugat Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5