TNL şi-a ales noua conducere. Bistriţeanul Simion Creţa, în Biroul Permanent Naţional al TNL

Sursa: comunicat de presă

Weekendul trecut a avut loc, la Romexpo, Conferința Națională de Alegeri a Tineretului Național Liberal. În prezența a 3.500 de delegați și invitați, tinerii liberali și-au lansat noul program, TNL Dezvoltă România. Acesta a constituit moțiunea pe baza căreia Florin-Alexandru Alexe a candidat pentru un nou mandat de președinte al TNL, alături de tinerii liberali pe care acesta i-a propus pentru a face parte din noul Birou Permanent Național al TNL (BPN).

Moțiunea lui Florin Alexandru Alexe a fost aprobată de plen cu 2.493 voturi pentru, 28 împotrivă și 70 de abțineri, din totalul de 2.591 voturi valide. Astfel, deputatul Florin Alexandru Alexe a fost ales președintele TNL pentru un nou mandat de 2 ani.

Spre bucuria liberalilor bistriţeni, singurul care face parte din noul Birou Permanent Național al TNL este Simi Creta, un tânăr ambiţios susţinut de „greii” pnl-işti şi care îşi doreşte să candideze la următoarele alegeri pentru un fotoliu de preşedinte al tineretului liberal din Bistriţa-Năsăud.

La eveniment au participat liderii USL – Crin Antonescu – președintele PNL și co-președinte USL, Victor Ponta – președinte PSD și co-președinte al USL și Daniel Constantin – președinte PC.

La Conferința Națională de Alegeri a TNL au mai participat, în calitate de invitați, din partea PNL: vicepreședinții Mihai Voicu, Eugen Nicolăescu, Varujan Vosganian, Radu Stroe, Tudor Chiuariu, secretarul general, Eduard Hellvig, președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, miniștrii Cristian David și Daniel Barbu, deputatul Gigel Știrbu, europarlamentarii Ramona Mănescu, Renate Weber, Cristian Bușoi. Din partea PSD, au mai participat, Nicolae Bănicioiu, Ministrul Tineretului și Sportului, Mihnea Costoiu, Ministru delegat pentru cercetare și învățământ superior, președintelele TC, și deputatul Mihai Sturzu.

Din partea PC a mai participat Maria Grappini, Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism și Alina Cazanacli, Președintele Tineretului Conservator. George Mocanu, președintele Tineretului Liberal Democrat din Republica Moldova a transmis un mesaj din partea tinerilor liberali democrați moldoveni. Din partea liberalilor britanici, au transmis un mesaj Stuart Rice și Jon Burchell.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]