Toamna se numără bobocii și la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița

A început școala! Este un moment încărcat de emoție, bucurie și nerăbdare, mai ales pentru elevii de clasa a IX-a ai liceului nostru. Elevii însoțiți de părinți, au participat la festivitatea de deschidere unde alături de doamna director Vlad Mariana, au luat cuvântul și vicepresedintele Consiliului Județean, Ioan Țintean, viceprimarul municipiului Bistrița, Gelu Muthi, și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Politie și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița -Năsăud.

Doamna director a adresat un cuvânt special de bun venit, bobocilor de clasa aIX-a , urări de succes tuturor, în mod special elevilor de clasa a XII-a, pe care îi așteaptă un an greu cu examene dificile.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Țintean și viceprimarul Municipiului Bistrița, Gelu Muthi au fost și sunt în continuare un sprijin de nădejde pentru Liceul Tehnologic Agricol Bistrița.
Aceștia cunosc nevoile si problemele elevilor școlii noastre, conștientizând importanța unui liceu agricol și beneficile aduse de profilele existente.

În anul școlar 2016-2017, Liceul Tehnologic Agricol, Bistrița are două clase de liceu pe DOMENIUL PROTECȚIA MEDIULUI si INDUSTRIE ALIMENTARĂ , două clase de profesională, AGROTURISM și MECANIC AGRICOL.

Succes și împliniri pe drumul cunoașterii!

Dragotă Mărioara

Liceul Tehnologic Agricol, Bistrița

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]