Toată prețuirea și recunoștința unei familii din Ilva Mare pentru cadrele medicale de la Spitalul ,,Dr. George Trifon″ din Năsăud!

Un spital modern, cu personal pe măsură, de o înaltă ținută profesională

        În 15 ianuarie 2021, când aniversăm 171 de ani de la nașterea poetului nepereche Mihai Eminescu, împlinim și noi o lună de zile de când am fost internați în acest spital, cu diagnosticul de SARS-COV 2.

     Am avut norocul să fim internați aici, în perioada 15-30.12.2020, unde am întâlnit niste oameni minunați.          Asistentele îndrumate și coordonate de medici, erau ca niște, albinuțe harnice, care de fiecare dată, când intrau în salon, pe lângă tratament ne ofereau un balsam de încredere, încurajare și speranță în bine, sporind astfel răspunsul pozitiv al organismului nostru la tratamentul dat.

       Fiind cu echipamente de protecție, nu am reușit să le cunoaștem, cu excepția doamnei asistente Somkereki Mihaela, căreia nu i-am văzut fața, dar i-am reținut timbrul vocal și pe care nu o vom uita niciodată.

      În acest sens dorim să aducem mulțumiri tuturor cadrelor medicale, care ne-au tratat, să se bucure de admirația, recunoștința și respectul nostru, iar bunul Dumnezeu să le dea sănătate și putere să trateze la fel și alți pacienți.

     Cu toată prețuirea, admirația și recunoștința noastră, fam. Paraschiva și Nicolaie Fântână Pralea, Salon 19, Etaj 1, din Ilva Mare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5