Tot mai mulți mitocani și nesimțiți circulă pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan  s-a revoltat, din nou, astăzi, el criticând în termeni duri pe prea mulții mitocani și nesimnțiți care circulă pe drumuriel județene și le distrug cu bună știință.

Președintele Moldovan a spus că există șoferi care circulă pe diferite drumuri și distrug tot: ”  Aș vrea să îl felicit și pe primarul Sorin Hognogi care s-a revoltat, pentru că distrug tot. Sincer, nu știu ce să fac. Să fac o poliție a drumurilor. Absolut totul se distruge, totul se fură, totul se zdrobește. Nu mai pot să înțeleg. Pe drumul Mintiu-Nimigea, în proporție de peste 80 la sută din stâlpișorii de ghidaj, care te ajută foarte mult la traseu, au fost distruși. L-am întrebat pe un polițist, mi-a spus că nu a văzut. Gândiți-vă cum arată țara asta! Am făcut protocoale cu poliția, sper ca în urma acestui protocol pe care l-am semnat cu Inspectoratul Județean de Poliție să se rezolve problema. Nu să păzească, dar dacă eu sunt polițist în comuna X și am trecut pe acolo și am văzut că a distrus… și îl văd la om pe cal, poate totuși îmi fac treaba, că de asta sunt pus să apăr legea și bunul statului român, pentru că resursele sunt foate puține și nu ne putem permite să schimbăm de 3-4 ori pe an toate semnele de circulație”, a punctat  Radu Moldovan.

  

„Eu vă spun că drumul de la Colibița îl fac praf într-un an de zile… fură, distrug. Eu sper ca oamenii să înțeleagă că e un bun comun și să nu mai distrugă, că pot pune în pericol viața oamenilor prin aceste furturi. Un șofer care nu cunoaște drumul, dacă nu vede semnul de curbă periculoasă, poate să iasă de pe șosea. O soluție este o colaborare mult mai strânsă cu IPJ, cu cei de la ordine publică și de la circulație. Pentru Colibița, durează foarte mult procedurile, dar o să cumpărăm camere video pe drumul Blajului”, a conchis  președintele Radu Moldovan.

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, a fost cel care a postat fotografii care arată cum se distruge drumul județean dintre Uriu și Târlișua, reabilitat doar de o lună de zile: ”

După ce Consiliul Județean s-a străduit să facă un drum de calitate pe care să putem circula în condiții extraordinare, să fie vizibil pentru șoferi, unii dintre noi, pe care nici nu vreau să îi cataloghez, își bat joc de munca altora. Nu știu cu ce v-a încurcat indicatoarele respective, pentru că pe șoferi îi ajută foarte mult (atât pe timp de noapte, cât și în condiții meteo nefavorabile).
Gândiți-vă că atunci când stricați un lucru, indiferent că vorbim despre o cladire, un drum sau indicator, vă bateți joc de banii fiecăruia dintre noi, pentru că fiecare dintre noi contribuim la bugetul comunei, județului sau al statului. Așadar, distrugând aceste lucruri, vă bateți joc de munca altora și de banii noștri ai tuturor.

 

.

Comentarii

14/12/17 10:02
Ideie ...

Asta-i nivelul de "Stupid people " ce suntem domnule Moldovan ! Puteti pune la fiecare coltz de strada cate un "bodiguard" sau politzai... ca tot acela va fi rezultatul. Pana si aia, fumeaza si arunca mucurile de tigara pe jos, mananca si arunca pachetul ori hartia de la semvich pe jos... scupia si ... ce sa mai zic... Asta-i nivelul de cultura si de educatie ptr ca legile sunt mult prea permisive si greu de aplicat aici la noi, desi exista o "stufusenie " intreaga...
Romanii, niciodata n-o sa voteze o lege prin care sa "i se taie mana" celui prins ca distruge un bun public, ori ca arunca gunoaiele aiurea peste tot, ca batjocoreste ori nu respecta un parinte , ca-L injura pe Dumnezeu etc. etc. dar va garantez ca numai la 1,2...5...10 sa li se taie mainile in public, sa vedeti cum se va respecta legea peste tot...
Noi tot urlam in strada si strigam dupa democratie... dar stau si va intreb pe Dvs ... ce-i aia ... ? Unde exista cu adevarat asa ceva ?
Bota domnule Moldovan, parul si scorbaciul... alea-s "democratia"... ! Masuri f dure si extreme, ca la tarile din Sahel ori de la arabi si musulmani ... numai alea pot proteja cu adevarat o societate cu bunurile publice pe care le avem.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]