Toţi directorii de şcoli din Bistriţa-Năsăud şi-au pus visul într-un balon! Gala Educaţiei 2018 va premia visele împlinite

Cei 113 directori ai instituţiilor de învăţământ de pe raza judeţului nostru au fost provocaţi de inspectorul şcolar general Camelia Tabără să-şi scrie visul, în fapt un proiect major de management pentru 2018, şi să-l pună într-un balon simbolic. Şefii unităţilor de învăţământ vor lupta pentru realizarea acestui vis, care va fi „deconspirat” la finele lunii octombrie 2018 şi premiat sau evidenţiat la Gala Educaţiei de anul viitor, care se va organiza sub sloganul „Un vis împlinit”.
Proiectul „Rădăcini şi aripi” a fost lansat în cadrul şedinţei cu directorii de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, relevându-se faptul că a trecut deja un an pentru mulţi dintre cei care ocupă aceste funcţii şi care s-au angajat la „un management de 4 x 4”. Fiind sfârşit de an, a punctat Camelia Tabără, lumea încearcă să se „scuture” de cele rele şi să privească cu optimism spre viitor, iar anul 2018 este cu atât mai special pentru că avem o Românie Centenară.
„Mi se pare inadmisibil ca director să nu ai vise îndrăzneţe. (...) Trebuie să vă propuneţi un proiect profesional, din orice zonă a activităţii manageriale. România Centenară nu înseamnă odă, ci pentru noi un plus de responsabilitate”, a menţionat inspectorul şcolar general Camelia Tabără, referindu-se la visul măreţ de acum 100 de ani, Marea Unire.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]