Tragedia familiei Motogna. Claudiu, condus, astăzi, pe ultimul drum. Întreaga comunitate din Breaza este în doliu

Claudiu Motogna, tânărul care a trecut la cele veşnice vineri după masa, este condus astăzi de întreaga comunitate din Breaza, pe drumul fără întoarcere. Slujba de înmormântare va avea loc la ora 13. Tragedia familiei Motogna a întristat pe toţi cei care l-au cunoscut pe Claudiu, tânărul de 23 de ani care şi-a pierdut viaţa într-un mod bizar, căzând din căruciorul unui tractor condus de un bărbat care se pare că nu avea permis de conducere. Deşi după căzătură a fost conştient la puţin timp a intrat în stop cardiorespirator şi paramedicii de la elicopterul SMURD, sosit la faţa locului, nu au putut să mai facă nimic decât să constate decesul.
Povestea acestei familii este tulburătoare, sătenii declarându-ne că tatăl tânărului a murit când acesta era mic tot în condiţii tragice, se pare că a căzut într-o fântână. O perioadă Claudiu a lucrat în Spania, alături de fratele lui Grigore. Însă a venit acasă pentru a fi alături de mama lui, Ileana, care va avea de acum o cruce şi mai grea de dus.
Mesajele de condoleanţe nu au încetat să apară pe reţelele de socializare.
“Îmi pare rău de necazul care s a întâmplat.Dumnezeu l-a luat prea devreme...Ileana fii tare,viata merge înainte, condoleanțe si sa-i fie țărâna ușoară.Dumnezeu sa-l ierte” - Mos Ciurilă‎.
“Ai fost un prieten și un vecin bun...!Nu trebuia să pleci așa repede.... Dumnezeu să-l ierte și sa-l odihnească în pace...Sa-ti fie țărâna ușoară” - Veja Livia Domnica.
Bunul Dumnezeu să deschidă în mărinimia Sa porţile Raiului pentru Claudiu, iar mamei să-i dea puterea de a merge mai departe pe drumul cât îi este dat pe acest pământ, cu rugăciuni pentru cei plecaţi în rândul drepţilor.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]