Tragedie înainte de sărbători pe drumurile din judeţ. O profesoară a murit la Bistriţa. Accidente grave la Şintereag, Sărata, Mocod

Graba, dar şi neadaptarea vitezei la condiţiile meteorologice au făcut ca începând de seara trecută până în această dimineaţă în judeţul nostru să fie mai multe accidente. Aseară, o profesoară de matematică de 66 ani, de loc din Ciceu Giurgeşti, a fost lovită de un microbuz pe drumul de centură, lângă magazinul Diego. Microbuzul era din Republica Moldova şi se îndrepta spre Elveţia, fiind plin de oameni. Se pare că femeia a traversat drumul neregulamentar, fiind grav accidentată, s-a stins din viaţă la Spitalul Judeţean.
Tot ieri a mai avut loc un accident în Viişoara, iar noaptea trecută pe DN 17, la ieşirea din Şintereag. Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ. Acesta mergea spre Suceava, întorcându-se din Cehia unde a fost alături de alte trei persoane în vacanţă. Pe acelaşi drum naţional o maşină a intrat într-un cap de pod, tânăra care conducea scăpând doar cu câteva zgârieturi.
La Mocod, un alt accident s-a soldat cu trei victime, fiind alocate două echipaje SMURD şi unul SAJ. Lista accidentelor continuă pe Dealul Dumitrei, unde o maşină s-a răsturnat într-un şanţ, fiica şoferului a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]