Tragedie în lumea dascălilor ! Profesoara Alina Săcălean s-a stins din viaţă la doar 42 de ani ! A predat la Şcolile Lucian Blaga și Andrei Mureșanu Bistriţa şi George Coșbuc Năsăud

"Zbor lin spre cer, prof. Alina Săcălean! Condoleanțe familiei îndurerate" transmite Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud.
La numai 42 de ani ( născută în 31 mai 1976) profesoara de germană a trecut la cele veşnice la scurt timp ( o lună) după ce a fost diagnosticată cu cancer, după trei săptămâni în care a fost internată în spital. Alina Săcălean a absolvit Facultatea de Litere a UBB Cluj și Universitatea București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Cariera ei arată astfel: Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud ( Profesoara de limba germana · Din 13 ianuarie 2017 până în prezent · Năsăud), Colegiul National "Andrei Muresanu" ( Profesoara de limba germana · Din 1 septembrie 2016 până în prezent · Bistrița), Scoala Gimnaziala Lucian Blaga Bistrita ( Profesoara de limba germana · Din 1 septembrie 2016 până în prezent · Bistrița), Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (Asistent universitar · Din martie 2003 până în septembrie 2015 · București).
Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică şi familiei mângâiere.
Sute de mesaje de socializare au apărut pe profilul de socializare.
Victoria Maria Pop - Bunul Dumnezeu să te aibă în ceata lui printre îngeri nepoata noastră
Nicoleta Muresan - Dumnezeu să te odihnească, Alina!Drum lin printre îngeri
Pavelea Lucica Maria - Mult prea devreme ! Dumnezeu să te odihnească în pace , Alina !
Andres Angelica - Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Ai plecat mult prea devreme...
Maria Bulz - Drum lin către îngeri, doamna profesoara!
Dorina Lucia Balasz Muresan - Dumnezeu sa te aiba in grija lui si sa te odihneasca in pace! Ai plecat mult prea repede....
Andrea Uta Karner - Nu pot sa cred dumnezeu sa te aiba in paza lui Odihna vesnica draga mea
Cristian Istrate - Offf Alina!! Greu de acceptat, prea devreme! Odihna vesnica!
Lucy Reiter - Dumnezeu Sa te odihneasca în Pace ai plecat la cer prea devreme Alina draga !!!
Narcisa Mariana Stoian - Condoleante si multe regrete pentru oameni tineri si de valoare, intr-o lume atat de defecta... Dormi in pace!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5