Tragedie! Un bărbat de 66 ani, din Năsăud, şi-a pierdut viaţa în urma unei încercări nereuşite de traversare a râului Someş!

Vineri seara, polițiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112 despre  dispariţia unui bărbat în vârstă de 66 ani, din Năsăud. Acesta a fost căutat de către fiul său, care i-a găsit maşina şi câteva obiecte personale, pe proprietatea sa, de lângă râul Someș, din Năsăud.

          "La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, Serviciul de Investigații Criminale, precum si alţi poliţişti din cadrul IPJ-Bistriţa-Năsăud, dar şi o echipă din cadrul I.S.U. - Bistriţa-Năsăud, în vederea efectuării de căutări. Pe proprietatea bărbatului a fost identificată o tiroliană pentru traversarea râului, pe care a fost culisat un cărucior care se afla la mijlocul tirolianei, deasupra apei, de acesta fiind agățate o plasă și o umbrelă, recunoscute de fiul persoanei dispărute ca aparținând tatălui său.

          Întrucât la acea dată, căutarea fost sistată datorită lăsării întunericului, în data de 27 iunie a.c., trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe malul drept al râului Someş", se arată în comunicatul IPJ BN.

    Poliţiştii efectuează în cauză cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilită cauza decesului.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5