„TREASURE HUNT” CONTINUĂ PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUNII MARTIE

Bistrițenii au răspuns pozitiv la concursul „Treasure Hunt ÎN CENTRUL ISTORIC” organizat de Muncipiul Bistrița. Un număr mare de „căutători” au depus hărțile în urna de la Centrul de informare turistică.
Mai sunt două săptămâni în care puteți intra in competiție!
Plimbați-vă și faceți cumpărături în centrul istoric pe un traseu care să cuprindă cel puțin 10 unități comerciale ale partenerilor concursului înscriși pe harta pe care o puteți procura fie de la Centrul de informare turistică, fie de la partenerii amintiți mai jos.
Pentru detalii privind concursul, consultați Regulamentul acestuia la Centrul de informare turistică sau la partenerii concursului.
Regulamentul este disponibil și pe pagina de Facebook Bistrita Center Shops.
Tragerea la sorţi va avea loc în data de 31.03.2018, ora 13:00, în cadrul unui eveniment de promovare, care se va desfășura în centrul istoric.
Marele premiu al competiției este un pachet romantic oferit de „Hotel METROPOLIS".
Primii 50 de participanţi care finalizează cu succes „Treasure Hunt in centrul istoric”, vor primi pe loc o cană sau o sacoșă personalizată cu imaginea concursului.
Pentru participanții la concursul ce se desfășoară pe pagina de Facebook a evenimentului există posibilitatea de a câștiga 45 premii constând în : produse, servicii, reduceri la îmbrăcăminte și la pachetele turistice, gravuri, albume de artă, dar și bilete la concerte, expoziții și spectacole. din partea partenerilor.
Premiile sunt oferite de partenerii concursului: METROPOLIS, Vatra, Casa doamnelor, Pasha Man, Trend, Cadouri drăguţe, Amaretto, Outlet No.33, Velvet, Shop Rock, Sports Center, Norocel, Play, Ninette, Prestige, Vienna Cafe, Wens Tour, Galeria de Artă ”Concentric”, Centrul Cultural Municipal, Centrul multicultural Sinagoga, Muzeul Județean, Galeria ”ARCADE 24”, Villa, Pizza de casă, Lordinu, Copacul de cafea, Cora, Zona 27, La Duchessa di Parma, Asociația Produs în Bistriţa-Năsăud, Papillon, Sweet Art, Cofiseria Cristina, Cofetaria Petermann, Gusto Bottega, Nadine, Perfect Wedding Dress, For you.

Partener media ZILE ȘI NOPȚI

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]