Trei bărbaţi reţinuţi pentru furt calificat! Unul, angajat al societăţii, a susţinut că a fost jefuit

Poliția a fost sesizată, duminică, de administratorul unei societăți comerciale din Năsăud, despre faptul că un angajat al său, de 23 ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce se afla în incinta acesteia ar fi fost amenințat de o persoană, care avea fața acoperită cu o mască și care ulterior ar fi sustras o sumă importantă de bani.

"Astfel, în cadrul investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că tânărul de 23 ani, din Sângeorz-Băi, împreună cu alți doi bărbați, de 38 ani, din Bistrița, respectiv 47 ani, din Năsăud ar fi sustras suma de 9250 lei, din casa de bani a societății în cauză. Totodată, cu ocazia extinderii cercetărilor, în 18 decembrie a.c., au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașelor Năsăud și Sângeorz-Băi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri și suma de 2500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei", se arată în comunicatul IPJ BN.

Față de cei trei a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]