Trei bistriţeni, cu un pas în finala regională de la X FACTOR

Cele mai buni voci din Ardeal au răsunat, în acest sfârşit de săptămână, la Cluj-Napoca, locul unde s-a derulat prima preselecţia X Factor. Concurenţii au fost susţinuţi, în parcarea de la Iullius Mal, de băieţii de la “Neaţa”, Răzvan si Dani.

Aproape 300 de participanţi au dorit să-şi audă vocea auzită, în lupta pentru marele premiu de 200.000 euro. Printre ei şi mai mulţi bistriţeni, care au reuşit să treacă la pasul doi – juriu.

Doru Biriş, component al trupei Prefix 990, Tiberiu Titieni – de la Ignition şi Ioan Hăruţa – zis Nica sunt doar trei dintre bistriţenii de care am aflat că sunt în aşteptarea verdictului …de admitere în finala regională. După 15 iunie, vor afla dacă au şansa să cânte alături de cele mai mari nume ale muzicii şi de a-şi schimba viaţa.

Fără bariere de vârsta sau stil, X Factor a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell în Marea Britanie, formatul a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume, astfel că, la sfârşitul anului 2010, existau deja 47 de câştigători ai concursului.

Formatul X Factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecatori în adevaraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]