Trei femei și un bărbat au decedat, în ultimele 3 zile, la Bistrița, figurând pe lista pacienților infectați cu CoVid

Autorităţile judeţene au raportat nu mai puţin de 4 decese, la persoane care erau infectate cu CoVid-19, dar aveau şi alte boli cronice, din 31 iulie încoace. 

Astfel, este vorva de o femeie, 74 ani, internată în 25 iulie în Secția Neurologie (Hematom cerebral netraumatic), transferată în 27 iulie în Sectia Boli Infecţioase, unde a decedat în 31 iulie. Pe lista de comorbidităţi figurează "suspect determinari cerebrale secundare, fibrilatie atriala, insuficienta valva mitrala, insuficienta valva tricuspida, hipertensiune pulmonara moderata, afazie motorie".

Un alt deces a survenit la o femeie, 64 ani, internată în 20 iulie în Secția Boli Infectioase (cu insuficienta respiratorie acuta, pneumonie interstitiala bilaterala), transferata in aceeași zi in Sectia ATI, unde a decedat in 31 ilie. Aceasta suferea de hipertensiune arteriala şi  diabet zaharat tip II.

A treia femeie care a murit în contextul pandemiei cauzate de Coronavirus avea 80 ani, era internată în 1 august in Secția Boli Infectiose (Pneumonie interstitiala), unde a și decedat în 2 august. Avea hipertensiune arteriala şi cardiopatie ischemica cronica.

Nu în ultimul rând, pe lista celor care decesul a survenit pe fondul infectării cu CoVid-19 este un bărbat de 88 de ani, internat  din15 iulie la Boli Infecţioase, transferat la ATI în 19 iulie, unde a decedat în 31 iulie. Acestea avea hipertensiune arterială şi insuficienţă renalaă cronică. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5