Trei noi decese asociate pandemiei de CoVid! O femeie de 46 ani, printre victime

Autorităţile din judeţ au raportat astăzi 3 noi cazuri de deces în contextul pandemiei provocate de Covid-19, numărul acestora ajungând la 63 în Bistriţa-Năsăud.

O femeie de 70 ani, internată în 7 iulie în Secția Boli Infecțioase ( cu insuficiență respiratorie acută, pneumonie atipică), a fost transferată în 19 iulie în Secția ATI, unde a decedat în 19 iulie. Drept comorbidități, sunt precizate hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, obezitate.

Un alt deces a fost înregistrat în dreptul unei femei de 46 ani, internată în 9 iulie în Secția Medicină Internă, cu insuficienţă respiratorie acută, pneumonie. A fost transferată în 11 iulie în Secția ATI, unde decedat in 19 iulie. Pacienta era cu obezitate, glicemie mare, dar fără alte antecedente cunoscute.

Şi un bărbat de 80 ani, internat în 7 iulie în Secția Boli Infecțioase, a pierdut lupta. Acesta a decedat in 20 iulie. Bătrânul suferea de diabet zaharat, insuficiență renală cronică.

Acest deces a fost raportat la centru după ora 11, motiv pentru care la nivel național va apărea în Buletinul de presă de mâine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5