Trei percheziții domiciliare în Bistriţa. Un gestionar bănuit de delapidare, reținut

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au efectuat, marţi, trei percheziții domiciliare, în municipiul Bistrița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada mai-iunie 2017, un bărbat din Bistrița, în calitate de angajat al unei societăți comerciale și având atribuții de gestionar ar fi sustras în repetate rânduri materie primă, cauzând un prejudiciu de 69073,22 euro. Față de persoana bănuită de comiterea faptei a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]