Trupa „The Boulevard” alături de cei care se distrează la cumpărături în centrul istoric

În data de 31 martie partenerii proiectului RetaiLink premiază participanții la concursul „Treasure Hunt ÎN CENTRUL ISTORIC” printr-un târg de promovare al comercianților din centrul istoric, eveniment care va fi animat de formația „THE BOULEVARD”.
Pe parcursul a 30 de zile participanții care urmează regulamentul concursului care poate fi consultat la Centrul de Informare Turistică, la partenerii concursului sau pe pagina de Facebook Bistrita Center Shops, se plimbă și se distrează la cumpărături urmărind harta primită de la organizatori sau parteneri şi postând pe pagina de Facebook.
Evenimentul în cadrul căruia va avea loc tragerea la sorți pentru Marele Premiu - “Pachet romantic: 1 noapte cazare cu acces la spa, ciocolată şi şampanie”, oferit de Hotel „Metropolis”, va avea loc pe Pietonalul din Centrul Bistriței, între orele 11:00 – 14:00. Extragerile se vor desfășura începând cu ora 13:00, incluzând și tragerea pentru premiile acordate în competiția ce se desfaşoară pe pagina de Facebook.
Partenerii concursului sunt: METROPOLIS, Vatra, Casa doamnelor, Pasha Man, Trend, Cadouri drăguţe, Amaretto, Outlet No.33, Velvet, Shop Rock, Sports Center, Norocel, Play, Ninette, Prestige, Vienna Cafe, Wens, Galeria de Artă „Concentric”, Centrul Cultural Municipal, Centrul Multicultural Sinagoga, Muzeul Județean, Galeria de Artă „ARCADE 24”, Villa, Pizza de Casă, Lordinu, Copacul de cafea, Cora, Zona 27, La Duchessa di Parma, Asociația Produs în Bistriţa-Năsăud, Papillon, Sweet Art, Cofiseria Cristina, Cofetaria Petermann, Gusto Bottega, Nadine, Perfect Wedding Dress, For you.
Partener media ZILE ȘI NOPȚI.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]