Tu ai gasit solutia pentru plata datoriilor? Sfatul nostru este aici!

Creditele sunt solutiile la care se gandesc cei care au nevoie de noi surse de bani. Exista insa situatii in care nevoile nu sunt evaluate corect, poate ca imprumutul ar fi putut fi evitat, mai ales in conditiile in care bugetul lunar ar putea fi afectat de catre acesta. Evaluarea contractarii unui credit trebuie sa se faca asumat, altfel, repercusiunile pot fi generatoare de probleme.

Aflati in situatia de a nu-si mai putea plati ratele, debitorii incep sa caute ajutor pentru plata datoriilor. Prietenii si familia sunt rar solutii pe care sa se poata conta, deseori, nu pentru ca nu si-ar dori sa ajute, ci pentru ca nu pot. In cele mai multe cazuri, nici un alt credit nu este o solutie viabila. Cu toate acestea, exista solutii. Chibzuinta si economisirea sunt solutiile la indemana oricarei persoane cu datorii, care isi evalueaza corect situatia si intelege ca poate sa o depaseasca urmand un plan eficient pe care singuri si-l concep, in functie de platile si veniturile lunare.

Agentii KRUK Romania SRL, companie care se ocupa de colectarea creantelor, au experienta necesara sa ajute persoanele aflate in aceasta situatie. Cum fiecare datornic are o poveste, reprezentantii KRUK au fost pusi in situatii complexe si impreuna cu clientii lor au gasit solutii pentru gestionarea corecta si eficienta a datoriilor. Iata cateva!

Prin semnarea Angajamentului de plata, clientii KRUK sunt mai aproape de ziua fara datorii

In momentul in care primesc instiintare ca au dosare la KRUK, unii clienti cu datorii se panicheaza, altii trateaza cu superficialitate aspectul, iar altii cauta opinii despre KRUK Romania, pentru a-si face o parere completa despre companie si pentru a o contacta ulterior. Parerile, asa cum se intampla in orice domeniu, sunt impartite. Insa, ce s-ar putea spune despre o firma ai carei reprezentanti isi consiliaza clientii cu care sunt empatici si, mai mult, o firma de colectare creante care prin Angajamentul de plata pe care il propune clientilor le ofera posibilitatea de a-si stabili singuri ratele, in functie de veniturile lunare?

Dincolo de protocolul legal derulat de KRUK in relatia cu clientii, angajatii firmei sunt oameni pe care clientii pot sa conteze

Angajatii companiei sunt alaturi de clientii lor, inclusiv prin sfaturi utile pentru situatia in care se afla. Acestia le recomanda sa fie cumpatati si sa economiseasca bani lunar.

Pentru asta este necesar sa insumeze veniturile din toate sursele de incredere, inclusiv salarii, pensie alimentara pentru copii si alte venituri sigure. Apoi va fi necesar sa scada din bugetul lunar ceea ce cheltuiesc in fiecare luna cu cheltuielile curente. Acestea includ, dupa caz, chiria, utilitatile, produsele alimentare, transportul, facturile medicale. In calcul trebuie sa se includa orice cheltuieli neregulate sau recurente care pot aparea in cursul lunii, inclusiv rata datoriei. Ceea ce ramane dupa ce se scad aceste cheltuieli necesare din buget reprezinta suma care se poate economisi.

KRUK Romania pune la dispozitia clientilor o platforma intuitiva si sigura pentru plati rapide

Pentru a le oferi clientilor confort in ceea ce priveste plata ratelor, compania le pune la dispozitie o platforma web simplu de utilizat, chiar si de catre cei mai putin familiarizati cu Internetul. E-KRUK faciliteaza legatura cu clientii, care pot sa plateasca din confortul locuintei proprii rata lunara pe care singuri au stabilit-o.

 

 

Comentarii

14/12/20 11:06
cititor

Da! Io am gasit slutia : SA NU MAI PLATESC LA NIMENI SI NIMIC. N-AU DECAT SA MA DEA IN JUDECATA si pana peste 10-15 ani, cand s-or termina dezbaterile de judecata, poate mor si nu mai pot sa ma excute silit in nici un fel...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5