alp
 

TUB INTEGRAL – cele mai bune preţuri din judeţ

Înfiinţată în anul 2001, Tub Integral SRL îşi propune să ofere clienţilor săi produse de calitate la cele mai bune preţuri.
Domeniul de activitate al firmei cuprinde distribuţia de materiale electrice, în special cabluri electrice, accesorii pentru cabluri electrice, aparataje, tuburi de protecţie şi materiale electroizolante.
Piaţa firmei se situează la nivelul întregii ţări şi este lider în zona Moldova şi Transilvania.
Transportul este asigurat cu parcul auto propriu, direct în şantier, oriunde în România în maxim 24 de ore de la primirea comenzii ferme, pentru marfa de pe stoc.
Firma oferă o gamă variată de produse de înaltă calitate:
- conductori electrici: de aluminiu, de cupru, flexibil sau rigid cu utilizare generală sau specială în instalaţii electrice fixe montate în tuburi de protecţie;
- cabluri electrice de energie cu izolaţie în PVC, din cupru sau aluminiu, armate şi nearmate utilizate în instalaţii electrice fixe;
- cabluri electrice de semnalizare cu izolaţie în PVC, armate şi nearmate, rigide sau flexibile;
- cabluri neizolate pentru linii electrice aeriene din oltel-aluminiu;
- cordoane flexibile de tensiune pentru utilizări semi-industriale şi lectrocasnice;
- mansoane electrice termocontractibile;
- papuci şi mufe pentru cabluri de cupru sau aluminiu;
- întrerupătoare automate, întrerupătoare diferenţiale;
- tablouri electrice;
- tub de protecţie metalic şi PVC flexibil sau rigid; jgheab de PVC şi metalic;
- doze de ramificaţie şi aparataj;
- corpuri de iluminat, tuburi neon;
- blocuri de măsură şi protecţie;
- prize , întrerupătoare, comutatoare, variatoare, prize industriale.
Tub Integral SRL urmăreşte în permanenţă că produsele distribuite clienţilor cât şi serviciile prestate către aceştia să corespundă standardelor de calitate. Datorită seriozităţii şi promptitudinii, firma a ajuns într-un timp relativ scurt unul dintre cei mai importanţi distribuitori de materiale electrice (în special cabluri electrice) de pe piaţa locală de profil.
Electroplast SA şi Iproeb SA Bistriţa sunt principalii noştri frunizori de cabluri electrice şi materiale electroizolante de înaltă calitate, firme care sunt certificate SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001 respectiv SR OHSAS 18001 cu omologări şi certificări a produselor ISEMEX Petroşani, AFER Bucureşti, ICECON Bucureşti, METROREX, TRANSELECTRICA, ELECTRICĂ, ENEL, E.ON.
Tub Integral este onorată să răspundă cerinţelor de orice fel, din partea clienţilor săi, în ceea ce priveşte produsele comercializate şi serviciile prestate, sprijinindu-i în găsirea celor mai bune soluţii pentru acoperirea nevoilor economice prezente şi viitoare.
Ne găsiţi la adresa: Bistriţa, str.Calea Clujului (centura oraşului)
Telefon: 0263 / 234.171
Fax: 0263 / 234.776
Email: [email protected]

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]