Ucigaşii “specialişti” din plutonul de execuţie

Marius Horea Bălan, Partidul Verde Bistriţa

Cu mâhnire şi dispreţ am privit ştirile de la televiziunile naţionale privind crima făcută de nelegiuiţi asupra unui ursuleţ de aproximativ 1 an. Animalul era rătăcit, înfometat şi hăituit de 50 de idioţi bipezi care se pretind a face parte din structurile administrative şi de pază ale Statului român. Culmea că această crima s-a petrecut într-un oraş care se crede că este civilizat şi iî urmă cu ceva timp a fost capitala culturală a Europei. De ce a plătit cu viaţa acest ursuleţ? Pentru că a făcut greşeala să viziteze această capitală, crezând că nu i se va întâmpla nimic pentru o simplă apariţie.

În 12 octombrie, prin crima executată de bestiile umane, m-am simţit umilit şi mi-a fost ruşine că sunt român şi trăiesc într-o ţară care nu se aşează pe un făgaş normal. Să vii tu cu un pluton de 50 de indivizi, să urmareşti un ursuleţ pe care nu eşti în stare să-l prinzi sau să îl tranchilizezi, de departe înseamnă că nu ai ce căuta în asemenea structuri plătite de stat.

Toată presa europeană s-a scandalizat şi România este trântită din nou la zid. Până când asemenea specimene de indivizi ne duc renumele peste hotare, de înapoiaţi, sălbatici şi criminali?

A sosit timpul ca posturile de conducere la instituţii să nu mai fie influenţate politic şi specialişti cu şcoală să dea concursuri severe pentru aceste posturi, sub lupa şi controlul societăţii civile.

Personal cer demisiile de onoare ale şefilor instituţiilor prezente la măcelul din Sibiu.

Dragi bistriţeni, semnaţi petiţia online privind tragerea la răspundere a bipezilor care au luat viaţa unui animal nevinovat. Şi din acest motiv ne pleacă tinerii din ţară, care s-au scârbit de sistemul creat de voi cu proceduri anapoda.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]