Ultimele zile pentru Preselecția Next Star!

Preselecția Next Star, sezonul 9, s-a derulat la Palatul Copiilor Bistrița, la ea participând elevi din județul nostru, dar și din alte județe. Una dintre participante, Andreea Morar, din Reghin, care a cântat minunat, ne-a mărturisit: ”Pentru mine, Preselecția Next Star a fost o experiență plăcută, cu toate că emoțiile au fost foarte mari, le-am depășit și cred că m-am descurcat bine. Ca fiecare participant, îmi doresc să fiu selectată, mai ales că unul dintre visurile mele este să particip în etapa următoare. Dacă nu voi fi selectată, nu voi fi foarte dezamăgită și îmi voi urma în continuare drumul muzical ales. Urez baftă tuturor!”.

Bistrițeanca YasminaButilă, câștigătoarea Sezonului 7Next Star, a venit la Palat să-și susțină o colegă și să salute Echipa concursului, fiind fericită să o revadă.

 Palatul Copiilor a primit de la Next Star o Diplomă de Recunoștință, pentru buna colaborare, adresată Doamnei Director Maria Miheștean, care s-a simțit onorată.

Dacă nu ați fost pe fază cu preselecția, mai aveți câteva zile, până vineri, 8 iunie, șansa de a trimite pe adresa de email [email protected] sau pe adresa de facebook a Concursului, clipuri cu activități nemaivăzute sau aproape ireale, filmulețe în care să vă dovediți talentele. Succes!

 

Laura Moldovan, clasa a VI-a

Jurnalism, Palatul Copiilor Bistrița

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]