Un băiat din Rodna, în comă în Anglia, are nevoie de noi

sursa facebook

"Ne aflam in Postul Mare a Pastelui si va rugam din suflet din putinul care il aveti fiecare sa ajutam un baiat pe nume NEAMTIU AURELIAN din comuna Rodna ,care este foarte grav bolnav in Anglia aflat intr-un centru de refugiati si are mare nevoie de bani pentru a putea fi transferat la un spital pentru recuperare , el aflandu-se in coma .
Pentru cei care doresc sa ajute si pot dona , va rog sunati la numarul 0766730861 sau 0748771017 - mama baiatului MIGOVAN MARIUTA" este mesajul transmis de Alexandra Tăpălagă.

.

Comentarii

17/04/16 20:03
Ana

Ce cauta el intr-un centru de refugiati?? El este cetatean european si conform acordului bilateral intre tarile membre EU are dreptul la tratament de urgenta gratuit intr-un spital britanic, daca se afla pe teritpriul Marii Britanii.

18/04/16 09:21
George Carp

Băiatul nu se află de plăcere în acel centru de refugiaţi. Este cetăţean european, însă tratamentul în orice spital din Anglia este foarte costisitor pentru posibilităţile românilor noştri care muncesc acolo. Şi de durată. Cunosc cazul, este real. Băiatul trebuie salvat!

18/04/16 13:00
Iordache cezar

Dacca nu Știați in Anglia nhs este gratuit si dala chiar suferă de vreo boala gravă sau ar i in coma nu ar fi acolo într-un centru de refugiați.nush ce sa zic dar faceți confuzie între romania si Anglia.aici nu te vor lasa sa mori in strada te vor trata fie ca ai plătit fie ca nai plătit taxe pe tărâmul GB

19/04/16 05:20
andronache mihaela

CENTRU DE REFUGIATI!!!nu va lasati inselati este un nou mod de a face bani cred ca acest om care a pus postarea trebuie cercetat,lucrez in uk de 15ani in sistemul medical si acia nici macar la privat nu ai voie sa platesti medicamentele atata timp cat esti in spital daca scoti un pi din buzunare sa il oferi asistentei si esti reclamat va zic eu ca e de rau pt cel ce scoate bani totul este gratuit aici in afara de camera dintr un spital privat asa ca nu va lasati inselati

19/04/16 08:03
Andrada Rus

Andronache Mihaela..te rog frumos sa te abții alta data cand ai de gând sa faci asemenea comentarii.Cazul este real si il cunosc personal pe băiat.Habar nu ai ce se întâmpla si cat de gravă este situația.Se vede ca mintea ta nu poate procesa astfel de lucruri.Decat sa vorbesti prost, mai bine taci.

19/04/16 12:15
Hah.

Pe site-ul asta e in coma, pe altele e cu probleme la cap :))). ofof.

19/04/16 21:50
Bogdan M

Pentru toti scepticii , va spun ca acesta este un caz real.
Daca un site spune ca e in coma iar altul ca e doar grav ranit e doar calitatea reporterilor sau schimbarea situatiei. Ce pot sa garantez este ca familia aceasta este una stimata in Rodna si imprejurimi.
Pt Iordache cezar , andronache mihaela, Ana si Hah. ...nu mai vorbiti ca si cum ati fi atotstiutori!!!
Daca vreti sa va sustineti parerile va rog sa faceti o minima cercetare de 10 min pe internet sau alte cai mai intai. Nu uitati ca de multe ori in asemenea situatii vorbele rele sunt mai greu de digerat pt cei implicati (chiar daca vin de la straini).
Eu cand am vazut articolul am contactat un agent de politie din zona, care mi-a confirmat , desi eram sigur ca numele din articol sunt reale. Am vrut doar sa ma asigur ca nu se foloseste altcineva de imaginea acestei familii pt a ne pacali.
Multa sanatate tuturor!

20/04/16 22:21
Denn

Buna. Dar ce s-a intamplat cu el? Din cate stiu, prima data a fost dat ca disparut...iar apoi?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]