Un bărbat din Salva, deși se afla în carantină, a ajuns într-un local public unde a lovit o angajată!

În seara de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud care au intervenit la un apel 112, în localitatea Salva, iar în urma celor constate au întocmit un dosar penal și au aplicat o sancțiune contravențională.

"La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în timp ce se afla în incinta un local public din localitatea Salva, ar agresat o angajată, respectiv o tânără de 19 ani, care a fost transportată la spital. Totodată, polițiștii au constatat faptul că, față de bărbat era dispusă măsura carantinei la domiciliu, din data de 7 noiembrie 2020, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020 și a fost sesizat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud", se aratăîn comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud..

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și continuă cercetările în acest sens.

 

Comentarii

13/11/20 19:06
Adi

De ce nu precizați faptul că au fost într o relație și motivul pentru cele întâmplate ... Oricum băiatu a fost motivat sa facă asta, asa i când umbli ca o albinuta din floare în floare trebuie sa te mai aștepți și la câte un bobarnac în nas poate da Domnu și ți revi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5