Un bărbat a murit într-un incendiu la Taure

Secția de Pompieri Năsăud intervine cu trei echipaje de pompieri la un incendiu izbucnit la o casa de locuit din localitatea Taure.

Din primele informații, o persoana ar fi rămas în interior. Intervenția este în dinamica.ISU BN
Update: Din păcate, in momentul în care echipajele de intervenție au avut acces în interiorul podului, au găsit un bărbat, in vârstă de aproximativ 84 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Soția acestuia a suferit un atac de panică, a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD și a fost stabilizată. După acordarea primului ajutor, a refuzat transportul la spital.

Concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a focarelor, pompierii militari au evacuat elemente de mobilier și alte bunuri din încăperile care amenințau să fie cuprinse de incendiu.

Suprafață afectată de incendiu este de aproximativ 85 mp, constând în acoperișul casei și două încăperi.

După finalizarea intervenției care a durat aproximativ 80 de minute, îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii și eliminarea tuturor focarelor ascunse, pompierii militari au trecut la stabilirea cauzei probabile a incendiului.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un cos de fum improvizat, proprietarul fiind surprins de incendiu în încercarea de a-l stinge în primele momente ale izbucnirii acestuia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5