Un bătrân a decedat în accidentul feroviar de la Domneşti

Un bărbat în vârstă de 71 ani a decedat, iar altul a ajuns la spital cu multiple leziuni şi fracturi, după ce căruţa în care se aflau a fost lovită din plin, în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată, de către trenul inter Regio 366 Braşov – Budapesta.  

„Trei echipaje ale pompierilor militari din Bistriţa, cu o autospecială de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat la locul solicitării. Din păcate, în momentul sosirii la locul accidentului, bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viaţa. Celălalt bărbat a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă în vederea stabilizării şi transportării la cea mai apropiată unitate spitalicească. Acesta era conştient, însă prezenta multiple fracturi şi leziuni la nivelul membrelor inferioare”, precizează Marius Rus, purtător de Cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, pompierii militari au verificat cele trei vagoane ale trenului, în care se aflau aproximativ 50 de călători, dar niciunul dintre aceştia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Atelajul a fost târât pe o distanţă de peste 200 de m pe calea ferată, structura metalică rămânând prinsă sub locomotivă. Pompierii militari au scos atelajul de sub locomotivă, iar circulaţia feroviară a fost reluată după aproximativ o oră şi jumătate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5