Un bistriţean beat a făcut scandal la Ziua Unirii. Vezi ce a păţit

Jandarmii s-au aflat în mijlocul cetăţenilor în această mini-vacanţă, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului prin structurile prezente în localităţile Năsăud, Beclean, Sîngeorz-Băi dar şi în zonele montane de interes din Rodna şi Piatra Fîntînele.
În perioada menţionată au fost constatate mai multe fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
La manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române care au avut loc în municipiul Bistriţa, un bărbat de 55 de ani, aflat în stare vădită de ebrietate care deranja participanţii prezenţi la activităţi, a devenit recalcitrant şi a refuzat în mod repetat să părăsească zona respectivă la recomandarea jandarmilor, ca urmare a fost sancţionat cu 500 de lei, conform prevederilor legii nr. 60 din 1991, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice.
Totodată în ultima perioadă, jandarmii au mai sancţionat cerşetoria, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, provocarea unor scandaluri, parcarea unor autovehicule în loc interzis de lege, ridicarea unor resturi de exploatare din fondul forestier şi transportul de material lemnos fără documente legale. Astfel, au fost aplicate sancţiuni de 8.250 lei şi 11 avertismente scrise.
Tot în perioada menţionată, jandarmii Detaşamentului 1 Mobil, au intervenit la un hipermarket din municipiul Bistriţa, unde un copil de 13 ani a sustras o lanternă. Pe numele acestuia s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]