Un bunic model. Nu a avut declarație imprimată, dar a scris-o de mână. "Să vă dea Dumnezeu putere să vă duceți misiunea la bun sfârșit!" le-a spus jandarmilor

"Să vă dea Dumnezeu putere să vă duceți misiunea la bun sfârșit!" - au fost cuvintele adresate forțelor de ordine de către un bunic, atunci când i-a fost înmânat noul model de declarație. Acesta a recunoscut că nu a avut unde să imprime o declarație, dar a scris-o de mână, așa cum a crezut de cuviință. Cu acest bărbat s-au întâlnit colegii noștri aflați într-un filtru organizat la intrarea din localitatea Sărata.
În urma instituirii măsurii carantinării municipiului Bistrița și a localităților componente, jandarmii bistrițeni împreună cu polițiștii aflați în filtrele instituite la intrarea și ieșirea din zona menționată, au desfășurat activități de prevenire și informare privind respectarea măsurilor legal impuse.
Astfel, am venit în sprijinul cetățenilor și am distribuit declarații pe proprie răspundere, iar unde situația a impus s-a relaționat cu aceștia pentru a le răspunde punctual întrebărilor adresate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5