Un an de la inaugurarea Centrului Misionar de Tineret Ioan Bunea din Sîngeorz-Băi, în prezenţa Mitropolitului Andrei

Anul acesta, pe 7 iulie, se împlineşte un an de când a fost inaugurat Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea" din Sîngeorz-Băi, ocazie cu care oraşul-stațiune va fi în sărbătoare.
În cinstea acestui an vor fi organizate joi o serie de manifestări la care va participa şi Înaltpreasfințitul Arhiepiscop şi Mitropolit ANDREI.
Astfel, ziua de joi, 7 iulie va începe cu Sfânta Liturghie oficiată în Biserica cu hramul "Schimbarea la Față" din stațiune, urmată apoi de la ora 10.00 de o slujbă de pomenire a părintelui Ioan Bunea săvârşită de Înaltpreasfințitul Andrei şi preoț prezenți, după care, de la 10.30, în Sala Multifuncțională a Centrului de tineret va fi evocată persolitatea părintelui Ioan Bunea, de către: ÎPS Andrei, Pr.Prof.univ.dr. VASILE STANCIU, Pr. Prot. IOAN DÂMBU şi un tânăr teolog, IONUȚ CHIRA, care pregăteşte o lucrare de doctorat despre viața şi activitatea părintelui.
Seria de manifestări se va încheia cu un spectacol susținut de tineri din Sîngeorz-Băi dar şi de tinerii prezenți în acea perioadă în tabără.

Pr. Paul Gavriloaie
Director al Centrului Misionar de Tineret "Ioan Bunea" din Sîngeorz-Băi

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]