Un deosebit, util, valoros şi eficient Summit de Integritate pentru Prosperitate – Viitorul informaticii în România

Într-o organizare deosebită, cu o participare numeroasă a oamenilor de afaceri, s-a derulat, la Bistriţa, la Hotelul Metropolis, un pertinent, valoros, necesar şi util „Summit de Integritate pentru Prosperitate”, în cadrul iniţiativei „Caravana informaticii. Viitorul informaticii în România”, un eveniment de anvergură care a avut ca iniţiatori pe Transparency Internaţional România, Facultatea de Management şi IT, Griffiths, Asociaţia APA alături de PIN Magazine, Startup Transilvania, Soluţii Avansate, Cityside Education, Griffiths School Management.

          Un rol deosebit în reuşita acestei sensibile şi valoroase activităţi a avut SC Comautosport Bistriţa, care s-a implicat în organizarea şi participarea celor interesaţi de subiectul abordat, fapt ce merită felicitările noastre.

          Summitul a avut ca obiectiv identificarea şi propunerea de soluţii inovatoare în vederea dezvoltării unui climat antreprenorial integru, a promovării unei culturi a integrităţii, a unui model de antreprenoriat social care să garanteze sustenabilitate şi experienţă profesionistă bazată pe valorile din România, iar Caravana Informaticii: Viitorul informaticii în România a elucidat necesitatea pregătirii companiilor de IT, a studenţilor din domeniu şi de a conştientiza societatea pentru a face faţă provocărilor din sectorul tehnologic, încurajând interacţiunea dintre companii, dintre mediul universitar şi cei care doresc să se  apropie de segmentul IT, cu aplicaţie şi promovarea, dezvoltarea spiritului antreprenorial în IT.

          Despre valoarea şi importanţa evenimentului au vorbit, cu argumente, motivaţii, exemplificări şi proiecţii video, reprezentanţii organizatorilor şi a invitaţilor de marcă prezenţi la summit: Sebastian Văduva. Varujan Pambuccian, Dan Botica, Ovidiu Neamţu, Dacian Palladi, iar din partea Asociaţiei APA au luat cuvântul Cristina Toadere, Robert Sighiartău şi Nelu Sighiartău.

          A fost o activitate de mare rezonanţă managerială şi antreprenorială la care cei invitaţi au avut ce învăţa şi să-şi proiecteze viitoarele activităţi spre domeniul IT.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]