Un egal cât o victorie. CSM Bistriţa-SCM Craiova 28-28

CSM Bistrița a terminat la egalitate partida cu SCM Craiova, care contează pentru etapa a 14-a din Liga Naţională. Pentru suporteri, remiza înseamnă cât o victorie, asta pentru că bistriţencele au luptat extraordinar, în faţa unui public ce a umplut până la refuz Sala Polivalentă.

„Suntem în căutarea primei victorii acasă, nu vreau să par nemulţumit, să mă bată bunul Dmnezeu. Vreau să le felicit pe fete, în prmul rând, pentru faptul că nu au cedat niciun moment. Să nu uităm, totuşi, că am întâlnit, din punctul meu de vedere, a doua cea mai solidă echipă din Liga Naţională, după CSM Bucureşti, cu un parcurs de senzaţie în cupele europene şi care face cinste 100% României. Vreau să felicit şi echipa Craiovei şi să mulţumesc din suflet publicului care ne-a susţinut pe tot parcursul meciului, mai ales în momentele grele, şi că are răbdare cu noi”, a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca. 

Potrivit acestuia, în următoarea etapă, CSM Bistriţa va avea „un meci cel puţin la fel de greu” cu Dunărea Brăila, echipă nemulţumită de actualul loc în clasament. „Trebuie să ne recuperăm foarte repede. Sper să fieun punct de moral, nu e mult, nu e puţin, e venit în urma unui joc în care fetele au luptat foarte, foarte mult,  şi pentru asta vreau încă o dată să le felicit”, a mai spus Horaţiu Paşca. 

În această partidă, extrema stângă Bianca Zegrean (21 ani) a fost în premieră titulară la Bistriţa în Liga Naţională şi a făcut-o foarte bine. „Am discutat mult cu ea în această săptămână, s-a achitat foarte bine de sarcini. Nu doresc să o felicit ca să nu şi-o ia în cap (n.n. – râzând), în repriza a doua a cam dispărut din joc, însă eu sunt foarte mulţumit de evoluţia ei”, a concluzionat antrenorul Paşca.  

Au marcat pentru CSM Bistrița: Oana Chirilă (10), Bianca Zegrean (5), Laura Pristăvița (4), Almudena Rodriguez (4), Daniela Rațiu (3), Magdalena Paraschiv (1), Andreea Tetean (1).
În poartă, am avut o evoluție foarte bună a Cristinei Sîntămărean, care a salvat 17 din cele 43 de mingi aruncate de craiovence pe poarta sa. 

Cu 22 puncte, CSM Bistriţa este pe locul 6 în Liga Naţională. Sâmbătă, de la ora 11, bistriţenii sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă, la meciul cu HC Dunărea Brăila, acum pe locul 8, cu 19 puncte. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]