Un îndrăgit artist de la „Vocea României”, la Biblioteca Judeţeană Bistriţa-Năsăud

Zilele trecute, Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” Bistriţa-Năsăud a fost vizitată de unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului. Echipat corespunzător vremurilor, cu mască de protecţie, Tudor Chirilă a vizitat instituţia bistriţeană, acolo unde a fost primit de managerul Ioan Pintea, împreună cu întreaga echipă. Vizitele în Clubul de lectură Coşbuc, în Colecţia de Cărţi rare, dar şi bucuria regăsirii propriei cărţi „Exerciţii de echilibru” pe rafturile Bibliotecii Judeţene au constituit momente frumoase pentru artist.
Acesta a semnat şi în Cartea de Onoare a Bibliotecii, acolo unde, de-a lungul vremii, au semnat personalităţi importante ale ţării. Vizita lui Tudor Chirilă, cel care a dat ţării şlagăre precum Vara asta am să mă-ndrăgostesc, Perfect fără tine, Nu am chef azi, Vama Veche, Copilul care aleargă către mare nu este deloc întâmplătoare, acesta vizitând destul de des Bistriţa pentru că aici se află părinţii iubitei lui, Iulia Mizgan, cea care i-a dăruit doi băieţi.
Bistriţeanca, absolventă a Colegiului Rebreanu, a urmat Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și lucrează la un post de radio.

Mai amintim faptul că, Tudor Chirilă, antrenorul de la „Vocea României”, a apreciat în concurs şi vocile a doi bistriţeni – Alex Muşat şi Alexa Dragu. Tudor Chirilă este implicat în numeroase campanii alături de „Agenția de Vise”, compania sa de management și booking artistic. Printre acestea – „Chirilă în licee”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5