Un nou Club Rotary în Bistriţa, Rotary “Bistriţa Nosa”

În acest sfârşit de săptămână, s-a pecetluit în mod oficial un al doilea Club Rotary în Bistriţa, Rotary Club “Bistriţa Nosa”. Evenimentul de chartare a fost unul grandios, în prezenţa a numeroşi oaspeţi rotarieni din ţară. Rotary Club “Bistriţa Nosa” a devenit al 90-lea club Rotary din România, şi are ca motto” Make dreams real”. Florin Iliescu, reprezentul special al guvernatorului pentru înfiinţarea noului Club Rotary “Bistriţa Nosa”, unul dintre membrii fondatori ai primului Club Rotary a declarat în cadrul conferinţei de presă ce a precedat festivitatea de chartare, că noul club Rotary reprezintă o dorinţă mai veche a mişcării rotariene din Bistriţa. “ Într-un timp foarte scurt, am reuşit să coagulăm un nucleu format din 10-12 persoane, şi în scurt timp am ajuns la 33 de membrii, profesionişti din toate domeniile. Sincer, nu ne-a fost greu, deoarece 10% dintre ei au fost rotarieni sau au făcut parte din Rotaract.

Noul club s-a angajat şi a reuşit mici proiecte pe care le va dezvolta în continuare. Le mulţumesc tuturor pentru eforturile de a ne pregăti în stil rotarian. Mai mult decât întrebările şi răspunsurile noastre, sunt acţiunile noastre”, a afirmat Florin Iliescu.

Clubul Rotary “Bistriţa Nosa” se alătură celorlalte cluburi din Districtul 2241, al cărui guvernator este o femeie, Marta Maria Mocanu.

Marta Mocanu a onorat invitaţia colegilor rotarieni de la Bistriţa, prilej cu care a fost decorată cu o medalie “Paul Harris” (Paul Harris este cel care a pus bazele primului Club Rotary).” Trăim un eveniment important. Prin noul Club Rotary “Bistriţa Nosa” creştem în forţă. Sunt persoane în jurul nostru care nu au energie să viseze. Noi, rotarienii, din întreaga lume trebuie să le dăm energia necesară. De aici şi mottoul –Make dreams real!”,

ne-a precizat guvernatorul Districtului 2241, Marta Maria Mocanu.

La ceremonia de chartare au fost prezente şi numeroase oficialităţi din judeţ de la primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, la preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu, care au adresat cuvinte de laudă la adresa membrilor rotarieni “Bistriţa Nosa” şi au promis că îi vor sprijini în acţiunile demarate de ei.

Printre cei 33 de membrii ai Clubului Rotary “Bistriţa Nosa” am remarcat numeroase personalităţi din judeţ, de la cadre didactice, la medici, economişti, preoţi, manageri, dar şi politicieni, cum ar fi deputatul PNL, Ioan Turc. După ceremonia de chartare, membrii Clubului Rotary “Bistriţa Nosa” şi oaspeţii prezenţi au asistat la un program artistic, susţinut de pianistul Cristian Lepădatu, tenorul Ştefan Pop şi mezzosoprana Orsolia Veres.

Comentarii

04/09/09 23:36
Andrei

M-am intalnit cu Victor (care m-a ajutat cu mancare in turele facute impreuna) la Cartisoara - unde a fost intalnirea biclistilor. Impreuna cu 2 biciclisti din Suceava m-am hotarat sa fac un tur al tarii. Victor vroia sa faca o bucata din traseu (Cartisoara-Agnita-Sighisoara-Praid).
Cu Dany ne-am intalnit in SIGHISOARA si nu stie povestea.
Neavand bani m-am decis la SOVATA sa caut un loc de dormit (trebuie sa-i multumesc pentru izopren lui VICTOR). E un baiat de nota 10.Felicitari.

09/08/09 11:36

am avut neplacerea de a calatori cu acest domn ( bla bla ) v.vicos , intr-o tura cu bicicletele .
acesta si-a lasat un confrate ciclist sa doarma unde gasea ptr ca el nu a vrut sa-i plateasca o noapte in champing , adica 14 ron . a facut un gest de ..... .... desi avea bani si putea nu a vrut . Ii place sa primeasca dar nu sa dea .
Daca acesta este un om care promoveaza ciclismul , e de rau , sa nu ajuti daca poti un frate ciclist .
cicloturismul promovat de el si turele pe care le-a facut sunt degeaba , atata timp cat el parcurge mult din traseu cu trenul , si nu pedaland . Eu cu tandem si remorcuta si cel putin 70 Kg numai bicicleta , si cu prietena amatoare , am parcurs 70 de Km intr-o zi si mai puteam face , v.victor primul champing care l-a vazut s-a si cazat .
ATENTIE SPONSORILOR CE FAC CU BANII .
Cu tot respectul celor care il sponsorizeaza nu cred ca ati fi fost impotriva cazarii acelei persoane in champing , in acea noapte plouase toata noaptea .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]