Un tânăr din Rebra, reținut pentru conducere fără permis

La data de 26 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, aflat în instrumentarea polițiștilor Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

În fapt, la data de 10 octombrie a.c., polițiștii care desfășurau activități de monitorizare a traficului rutier pe raza comunei Rebra au observat un autoturism cu volan pe dreapta care era condus de un tânăr de 25 de ani, din Rebra și care a oprit brusc, acționând avariile. În momentul în care echipajul s-a apropiat, acesta a plecat de pe loc. Polițiștii l-au urmărit, iar la un moment dat au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă conducătorul auto a refuzat să se conformeze, continuându-și deplasarea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5