Un top în care nu vrei să fii! Iată care sunt cele mai zgârcite zodii

Zodia sub semnul căreia am fost născuți spune multe despre personalitatea și caracterul nostru. Și, evident, nu întotdeauna numai de bine. Cu toții avem defecte, iar zgârcenia poate fi unul dintre cele mai urâte dintre ele. Potrivit astrelor, însă, nu toți suntem predispuși la a trăi cu punga strânsă și fără să împărțim prea multe cu alții.

Iată topul celor mai zgârcite zodii:

  • Taur

Cunoscută ca una dintre cele mai zgârcite zodii ale horoscopului, Taurul adoră să economisească și, mai apoi, să-și cheltuiască micile agoniseli doar pentru propria bunăstare. Întocmai, nativii acestei zodii sunt foarte strânși la pungă, însă numai când vine vorba despre altcineva.

  • Fecioara

Fecioarelor le place să-și cheltuiască banii, însă imediat după ce o fac sunt cuprinse de cel mai adânc sentiment de regret și mai că nu jură că nu se vor mai lăsa pradă tentațiilor. Totul ține, însă, până data viitoare, când încep să fie iscodite de noi lucruri pe care să-și strice economiile. Au nevoie de independență financiară, muncesc mult ca să-și poată satisface toate poftele dorite.

  • Capricorn

Capricornii nu așteaptă să le cadă norocul din cer, astfel că pun ban pe ban și sunt tot timpul pregătiți pentru orice situație. Mereu își doresc mai mult și mai mult de la ceea ce le oferă viața, fiind, de obicei, nemulțumiți de ce reușesc să realizeze. Trăind, însă, cu impresia că nu este suficient ceea ce fac și cu teama că ar putea pierde totul rapid, economisesc continuu banii pe care îi câștigă.

  • Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt, în general, largi la pungă și tind să nu țină cont de cât cheltuiesc atunci când vor să-ți facă toate poftele. În momentul în care simt că ai exagerat, însă, schimbă foaia imediat și devin extrem de zgârciți. Dacă vrei să ai pace cu ei și să nu le descoperi această latură, încearcă să le ceri ceea ce-ți dorești de la ei în mod treptat.

  • Leu

Leii sunt extrem de zgârciți, chiar și în condițiile în care își permit orice își doresc. De aceea, se spune, pe bună dreptate, că aceștia devin sclavii propriei lor averi. Iar când vine vorba de cei din jurul lor, e și mai rău! Leii nu doar că sunt zgârciți, ci chiar urâsc, de-a dreptul, să împartă ceva cu alții. Iar dacă, eventual constrâns de împrejurări, o fac, vor aștepta negreșit ca favoarea să li se întoarcă.

  • Rac

Racii sunt, mai degrabă, buni administratori ai banilor, pentru că nativii acestei zodii se află în acest top doar pentru că își cumpără doar cele mai ieftine lucruri. Așadar, dacă vrei să știi care sunt cele mai bune oferte, vorbește cu Racii – ei sigur au făcut deja un sondaj de piață și știu unde să te trimită pentru a nu-ți arunca banii pe fereastră.

  • Scorpion

Scorpionii pun la ciorap fiecare bănuț dar, spre deosebire de colegii lor de top al celor mai zgârcite zodii, aceștia nu strâng doar pentru ei, ci și pentru apropiații lor. Niciodată, însă, nu vor recunoaște că au bani, asta pentru că le vine greu să-și cheltuiască agoniseala, însă în cazuri extreme, când este nevoie urgentă, sunt foarte săritori în a-ți veni în ajutor.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]