Un vis împlinit, după multă muncă, ambiție și perseverenţă pentru Loredana!

Anul trecut, polițiștii năsăudeni au fost complicii unor elevi ai Colegiului Național ”George Coșbuc”, care au dorit să facă o surpriză colegei lor de clasă, Loredana, știind că își dorește și se pregătește să devină polițist.

Așadar, de ziua ei, Loredana a primit un buchet de flori din partea colectivului Poliției Orașului Năsăud și a fost încurajată să își urmeze visul de a deveni polițist… și l-a urmat! Este eleva Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și se bucură din plin de visul ei devenit realitate.

Săptămâna trecută, împreună cu încă 14 colegi - promoția septembrie 2017, au încheiat stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Urmează perioada de pregătire pentru examenul de absolvire care va avea loc în luna iulie.

Din experiența ei, Loredana împărtășește celor care doresc să urmeze o carieră de polițist:

-         Cum ți s-a părut admiterea?

-         ”Pentru a fi admis trebuie să te pregătești din timp pentru toate probele. Trebuie să fii perseverent, determinat și să nu renunți atunci când crezi că nu mai poți! Pentru mine probele au însemnat un amalgam de sentimente: de la nesiguranță la frica de a fi respins, sentimentul că îi voi dezamăgi pe cei care m-au susținut, au investit în mine…, până la lacrimi de fericire!”

 

-         Cum ți s-a părut școala?

-         ” Ordinea, disciplina și respectul sunt pe primul plan! A fost puțin mai strict programul decât mi-am închipuit eu…înviorare, sectoare în fiecare zi. Am fost plăcut impresionată de faptul că imnul și drapelul sunt onorate așa cum se cuvine.”

 

-         Cum a fost în practică la IPJ BN?

-         ”În practică am învățat cum trebuie abordate problemele cu care se confruntă cetățenii, că fiecare problemă este importantă și că trebuie acordată atenție tuturor, că trebuie să justificăm și să explicăm fiecare acțiune pe care o întreprindem, ca să nu lăsăm loc de interpretare sau impresia că nu sunt tratați în mod egal.”

 

ȘI TU POȚI DEVENI POLIȚIST!

Toate informațiile de care ai nevoie le puteți găsi accesând link-urile: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/si-tu-poti-deveni-politist-admitere-2018

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]