Unic ! Atipic Beauty: Vezi bistriţencele ce vor susține cele 12 femei în scaun rulant, în cadrul evenimentului de la Metropolis

Doar o zi ne mai desparte de a opta ediție a proiectului Atipic Beauty, desfășurată mâine, la ora 18.00, la Hotel Metropolis, o ediție în care emoția și puterea se îmbină armonios cu feminitatea, sensibilitatea, rafinamentul și eleganța. Asociația Open Your Heart în parteneriat cu Atelierul de Imagine Prompt Communication au conceput un program deosebit, atipic, prin care transmit comunității faptul că susținerea, empatia, atitudinea pozitivă și ajutorul necondiționat acordat semenilor sunt moduri de comunicare afectivă pe care este necesar să le exprimăm liber. Împreună putem evolua, putem schimba atitudini și, cel mai important, împreună avem puterea de a schimba în bine viața persoanelor cu dizabilități.
Magda Coman, președintele Asociației Open You Heart, ne îndeamnă printr-un mesaj direct să devenim magicienii lumii în care trăim: Proiectul Atipic Beauty urmărește schimbarea imaginii persoanelor cu dizabilități și mă bucură să văd că la fiecare ediție tot mai mulți oameni văd în modelele noastre adevărate exemple de viață. Vino și tu alături de noi să schimbăm lumea împreună!
Alături de Magda Coman vor fi prezente 11 femei în scaun cu rotile, printre care se află și Anamaria German Vergu din Bistrița. Povestea ei de viață și modul în care ea a reușit să meargă mai departe, fără a renunța la pasiunile ei și la activitățile pe care acestea le implică, reprezintă cu adevărat un model demn de urmat.
În urmă cu 3 ani am avut un accident rutier în urma căruia am rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Sunt o fire puternică și optimistă, am avut întotdeauna lângă mine oameni care au știut să mă sprijine, să mă ajute, să o înțeleagă pe Anamaria German în noua ipostază în care viața a adus-o. Viața merge mai departe! Sunt sigură că va exista o schimbare majoră în viața mea, dar trebuie să am răbdare. Până atunci, am învățat să trăiesc într-un scaun rulant.
Atipic Beauty înseamnă pentru mine un mod de a transmite un mesaj comunității în care trăiesc. Persoanele aflate în scaun rulant au nevoie de susținerea celor care sunt sănătoși, au nevoie de integrare în societate. Acesta este cel mai dur subiect pentru persoanele cu dizabilități pentru că în România nu sunt dezvoltate condiții pentru cei ca noi. Să nu fim priviți ca niște obiecte, ca niște ciudățenii pentru că suntem și noi oameni. Faptul că ne deplasăm într-un scaun rulant nu ne face mai puțin deosebiți.
Cele 12 femei în scaun rulant vor fi susținute în cadrul defilării de persoane publice din județul Bistrița-Năsăud.
Acestea sunt: Mihaela Țărmure – Director de Programe Societatea de Concerte; Dana Onița - Economist RCB Electro; Virginia Linul - Director al Școlii de Arta și Tradiții; Monica Ungur- Consultant în Alăptare și Educator Perinatal Școala Mamei SAMAS Bistrița; Claudia Andron - Managing Director la Bistriteanul.ro; Daniela Dragne-Macarie - Psiholog- Psihoterapeut Autonom în cadrul Asociției pentru Psihoterapie Integrativă; Mirela Riti - Trainer aerobic; Gabriela Montoiu - Manager Atelierul de Imagine Prompt Communication; Oana Milea - Manager general Hotel Metropolis; Tina Olari - Designer vestimentar; Virginia Iugan – Director economic Mis Group; Monica Sabău – Director economic Geoplast.
Momentele muzicale ale acestui eveniment vor fi susținute de către soprana Lavinia Bocu și Codruț Ceoarec.
Designerii care vor pune în valoare frumusețea celor 12 femei prin creațiile lor vestimentare sunt: Oana Săvescu, Ștefania Borodi, Tina Olari și Luminița Balázs Fashion.
Sponsorii evenimentului sunt: Hora Tour, Hotel Metropolis, Geoplast, Leoni, Ravitex, Îndemânarea Construct, Carrefour, Complete Beauty, ITD.
Și-au acordat sprijinul în diverse arii de organizare a evenimentului următorii: Societatea de Concerte Bistrița, Tourmont King, fotograful Ovidiu Grovu, Cheers All Stars, A. Rădulescu Make-Up Academy, Mobility Networks.

Mulțumim partenerilor media pentru promovarea evenimentului: Radio Transilvania, Radio Someș, As TV, Timponline, Observator BN, Răsunetul, Bistrița News, Gazeta de Bistrița, Vocea Transilvaniei, Mesagerul, Bistrițeanul, Jurnalul Bistriței, Ziar de Bistrița, Revista Bulevard.

Agenția Prompt Communication

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]